Legyen a munkád egyben a hobbid is

Kiváló minőségű és megfizethető árú termékeinkkel élmény a munka. Emellett egy kitűnő csapat tagja lehetsz ahol csak a munka különbözteti meg az embereket. Nincs főnök és a csapat minden tagjához fordulhatsz segítségért.

Ajánlatunk a számodra:

magas jövedelem lehetősége egy folyamatosan fejlődő, milliárdos havi forgalmú, nemzetközi háttérrel rendelkező cégtől.

A feladat:

négy népszerű termékcsoport bevezetése a piacra, és a felhasználók termékellátásának megszervezése.

Etarget reklám



2009. január 18., vasárnap

Népszerűbb parfümök az FM kollekciójából:

Davidoff >Christian Dior>Gucci>Elizabeth Arden>Giorgio Armani>Kenzo>Naomi Campbell>Cacharel>Hugo Boss>Gabriela Sabatini>Estee Lauder>Chanel>Givenchi>Lancome>Valentino>Thierry Mugler>Dolce és Gabbana>Paco Rabane>Jennifer Lopez>Celine Dion>Burbery>Guerlain>Joop!>Escada>Yves Saint Laurent>J.P.Gaultier
Természetesen az elnevezésekkizárólag az ismert illatokkal való könnyebb asszociációt segítik

Egyszeru terméklista letöltése

Pár kézenfekvő kérdés:

Hogyan illatosítsuk magunkat?

Első lépés: illatosított tusfürdő testápoló
Fontos, hogy fürdés, vagy zuhanyozás után kenjük be testünket, mert a pórusok ilyenkor tágabbak. A testápoló egy bőrlágyító réteggel vonja be a bőrt ésaz illat kevésbé lesz illékony.
Második lépés: az illat maga
A testápoló rétegre vigyük fel az illatszert , amikor a bőrünk még nem száradt meg teljesen. Ebben a rétegelt formában tovább marad a bőrön, mert a testápolóban található olajok megkötik az illatot.

Hova és hogyan permetezzünk?

Gyakran előforduló hiba, hogy közvetlen közelről a bőrünkre permetezzük az illatot- ilyenkor a nyomás a bőr faggyú-verejték folyadékfilmjébe lövi az alkoholos oldatotés nem a felületre permetezi- más lesz ettől a parfüm élete a testünkön. Legjobbat akkor teszünkha a levegőbe spricceljük és "belesétálunk"
Nem közvetlen közelről a hölgyek a fül tövére csukló belső felére, könyökhajlatba permetezhetnek. A férfiak nyakon és kézfejen használják. Kaphatók hajparfümök is, melyek hatása frissen mosott hajon 24 órán át megmarad.

Miből és mennyit?

Egy parfümnek soha nem szabad a környezetet uralnia. A kevesebb és finomabb mindig illőbb. Minél hivatalosabb az alkalom, vagy a környezet, annál könnyebbnek, kevésbé feltűnőnek kell lennie a parfümnek. Nappal a könnyebb illatok az ideálisak. Meleg évszakokban az eredeti friss, pezsgő, virágos jellegűek, télen a nehezebb illatok ajánlottak. Aranyszabály azonban mégsincs: mindenkinek a saját ízlése, hangulata diktálja illatgardróbjának összeállítását. A tavasz nagy divatja lesz a gyümölcsös illatok.

Az alkalomhoz illő parfüm

Nehéz vizsgákon például energetizáló, relaxáló hatást érhetünk el a Lancome kevesek által ismert, extrém magas minőségű aromaillataival. Élénkítő, az intellektusra és pszichikumra egyaránt jótékonyan hatóaz Aromatonic rózsás teaillata, amellett diszkrét és vonzó.
Éjszakára attól függően mást és mást ajánlok ki mivel tölti az idejét. Aki a buja élvezeteket célozza meg annak csábító fegyvert javaslok, mint az erotikus vágyat kifejező: (5) Gucci-Rush.
A szolídabb csábításra készülőknek hajlékonyabb, kerekebb, de az egyéniséget tükröző vágykeltő illatokat ajánlom:(29)Lancome-Miracle, (71)Gucci-Envy Me, (99)Tommy Hilfinger-TommyGirl
Üzleti tárgyaláshoz a fiataloknak a nagyvilági a trendi vodka-narancs hűvösségét sugárzó (81)Donna Karan-DKNY Be Delicious-t, kosztümös megjelenésű harminc-negyveneseknek a (101)Chanel-Allure Sensuelle-t, vagy (47)Elizabet Arden-5thAvenue-t. Ezek a parfümök karakteresek, felsőbbrendűek és finoman ugyan, de rákényszerítik viselőjük akaratát a környezetükre és ami szintén fontos: kitűnnek a tömegből
Hétköznapi kellemes érzéshez munkahelyre, iskolába az egyszerű tiszta zöld citrus, vagy virágillatokat:(04)Escada-Escada Signature-t, (6)Elizabeth Arden- Green Tee-t, (13)Calvin Klein- Euphoria-t javaslom.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése