Legyen a munkád egyben a hobbid is

Kiváló minőségű és megfizethető árú termékeinkkel élmény a munka. Emellett egy kitűnő csapat tagja lehetsz ahol csak a munka különbözteti meg az embereket. Nincs főnök és a csapat minden tagjához fordulhatsz segítségért.

Ajánlatunk a számodra:

magas jövedelem lehetősége egy folyamatosan fejlődő, milliárdos havi forgalmú, nemzetközi háttérrel rendelkező cégtől.

A feladat:

négy népszerű termékcsoport bevezetése a piacra, és a felhasználók termékellátásának megszervezése.

Etarget reklám



2009. január 18., vasárnap

FM parfüm- illat és lehetőség

Illatos milliók, avagy hogyan keress havi több tíz esetleg százezer forintot egyszeri 8000ft befektetéssel?
Mi az első benyomásod ha azt mondom... MLM...? Nem sok jót hallottál még róla?
Vajon miért lehet ez? Mi a baj az Amway-el és a többi ilyen rendszerű céggel?

A válasz rendkívül egyszerű, ha valaki kicsit utána gondol,vagy esetleg már forgalmazóként döbben rá:

  1. A termékeket senki nem ismeri, azokat be kell mutatni! Meg kell győzni az illetőt, hogy neki szüksége van erre a termékre. Ezzel rengeteg idő elmegy, és a vásárlás ekkor sem biztos.
  2. A termékek a bolti terméknél drágábbak, ki fog venni egy olyan mosószert, amit a boltban megkap fele áron, hiszen a magyarok rendkívül árérzékenyek.
  3. A kezdeti, vagy az éves díj, irreálisan magas, rengeteget kell dolgozni, hogy visszajöjjön, aztán már az embernek a hálózatépítéstől is elmegy a kedve.

Ugye, ugye? Ha ezt nekem valaki elmondta volna, amikor beléptem az Amway-be, nem ment volna rá több száz órám. Ha Te is érezted már ezt, akkor ez a bejegyzés Neked szól! Az FM Group ezért sikeres az MLM világában, és talán a legsikeresebb, hogy miért? Mert egy olyan termékre koncentrál, amit az emberek nap, mint nap használnak, és drágán megvesznek, a PARFÜMRE. Méghozzá minőségi márkás illatok alternatív (és nem hamisított!) változatára, és mindezt a bolti árnál lényegesen olcsóban! És az emberek szeretik rendelik, és visszatérnek a vevők. Mert az FM nem vágta bele a fejszéjét mindenbe, egy dolgora koncentrált, a parfümre, és ezért lett a legjobb.

Azonban!

  • Amennyiben elégedett vagy mostani kereseteddel, és semmiképpen nem szerenél annál többet keresni, akkor most hagyd abba az olvasást, mert akkor ez a lehetőség NEM Neked szól!
  • Amennyiben azt szeretnéd, hogy 0 befektett munkával, keress ennyi pénzt, akkor sajnos szintén rossz helyen jársz.
  • DE amennyiben, szívesen egészítenéd ki a keresetedet, havonta 40-50, vagy akár száz ezer forinttal, és ezért tennél is valamit, itt az ideje, hogy belépj az illatok varázslatos világába, és megismerd azt a lehetőséget, amivel már világszerte több százezren éltek, és amivel Te is sikeres lehetsz.
  • Ma Magyarországon nem egy ember van, aki milliós nagyságrendű jutalékot kap! És rengetegen vannak, akik legalább havi százezer forintot keresnek.

Mit tudnak ők, amit Te nem?

Mi az ami eljutatta őket a sikerig?

Hogyan érheted el Te is, azt, hogy havonta hatszámjegyű jövedelem kiegészítésed legyen?

Ismerd meg ebből a bejegyzésből a titkot, amivel akár már holnaptól elindulhatsz az illatos milliókhoz vezető úton!

Kezdjük az elején, egy személyes jellegű kérdéssel. Használsz parfümöt?

Bizonyára igen. A legtöbb ember használ parfümöt, már évezredek óta. A parfüm egy olyan dolog, ami megkülönböztet a többiektől, ha kellemes illatod van a környezeted is másképpen fog hozzád viszonyulni. Az illatodról bárki megismerhet, hiszen ez egyedi és rád jellemző, kevés az esélye, hogy a környezetedben valaki pont ugyanazt a parfümöt használja. A parfümöknek nagy hagyománya van, szerte a világon, sőt az utóbbi évtizedekben státusz szimbólum is lett egy- egy márkás, drága parfüm. Apropó, márkás, drága parfümök. E két jelző közé akár egyenlőség jelet is tehetünk, hiszen a neves divatcégek illatai, sajnos elég drágák, és sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy ezeket megvásárolják. A gyönyörű csomagolás, a divatcég esetleg a színész neve, a hirdetési és marketing költségek mind, mind drágábbá tesznek egy parfümöt. Ezért lehet, az, hogy egy kis üveg illat,akár 15-20 ezer forintba is kerülhet. Azonban a parfü árának csak töredéke, ténylegesen az illat ára, a többi a divatcég, illetve a színész, esetleg modell gázsija.

Felmerül a kérdés, az illatért, vagy a csomagolásért fizetek? A korrekt válasz pedig, mindkettőért. De nem lenne jobb megspórolni a csomagolási, és hirdetési díjakat, és ezeket a márkás parfümöket, egységes csomagolásban megvenni, az eredeti árának a töredékéért?

DEHOGYNEM! Azonban van egy kis probléma. A márkás parfümök egytől egyik a szerzői jogvédelem alá tartoznak, azokat másolni, más néven eladni nem lehet. (Amit a piacon kapsz olcsón parfümöt, azt Kínában és Törökországban hamisítják)

Azonban van egy kiskapu!

Egy parfüm átlagosan 300-350 összetevőből áll, ha ebből, akár egyet (!) megváltoztat a gyár, már nem áll szerzői jogvédelem alatt, és szabadon felhasználhatja, eladhatja.

Erre a kiskapura jött rá az FM GROUP, és szerződést kötött a Drom Frangrances gyárral, amely a világ parfümjeinek 80%át gyártja. A gyár az eredetihez nagyon hasonló alternatív illatot készít az FM Groupnak, és mivel ő állítja elő az eredetit is, tudja, hogy mit, hogyan kell módosítani ahhoz, hogy a hatás majdnem megegyezzen a márkás illatokkal.

Hát nem csodálatos? Van egy parfümöm, ami koncentrációjában, minőségében megegyezik az eredetivel,ugyanabból az alapanyagokól készül, hiszen egy gyár állítja elő mindkettőt, azonban csak 3620Ft-ba kerül! Merthogy, az FM Parfümöknek egységes ára van, minden egyes parfüm 3620Ft. Természetesen vannak új extra minőségű fejlesztések kicsit drágábban de még mindig a nagy nevű márkák árai alatt. És a különbséget garantáltan nem veszik észre. A cég sikerességét mi sem bizonyítja jobban, minthogy a 3 év alatt egész Európában és Amerikában annyira elterjedt, hogy a nagy parfüm forgalmazó láncok (pl. Douglas) aggódni kezdtek, és jelentős bevétel kiesésről számoltak be. Hiszen a hatás ugyanaz, a parfüm illata kellemes, olyan mint a márkás parfümnek, tartóssága szintén, hiszen ugyanabból a gyárból jön, egyvalami azonban MÁS!

Sokkal olcsóbb!

Ez az amivel az embereket meg lehet nyerni, ez az amiért sikeres az FM Group, és ezért leszel TE is sikeres!

És most nézzük azt ami Téged elsősorban érdekel.

Hogyan lesz ebből neked pénzed? A válasz rendkívül egyszerű: Megveszed olcsón, és eladod drágábban. Így a különbözeti jutalék a tied.

Mire lesz szükséged?

A belépéshez szükséged van egy starterre, ami 100db illatmintát tartalmaz, termékkatalógussal, és bemutató DVD-vel, hiszen logikusan illatminta nélkül nem is tudnád értékesíteni a parfümöket. Ennek az ára 8900Ft. Egy elegáns bőr tokban, fehér, vagy fekete színben. Ezt tudod odaadni az érdeklődőknek, ebből tudják megszagolni az illatokat, és kiválasztani a nekik legmegfelelőbbet. Azonban a cég állandó fejlődésben van ezért ma már160 illattal rendelkező mappát (startert) érdemes vásárolni - természetesen drágábban. van azonban bővíthető mappa így nem kell egyszerre mindent megvásárolni ha nem akarsz előre sokat befektetni.

ÉS Most jön a lényeg! Mennyi bevételed származik a parfümök eladásából?

Parfümönként 1280Ft hasznod van, hiszen az FM Group eladja Neked 2340Ft-ért és te továbbadod 3620Ftért. Olcsóbban a szerződés szerint nem is adhatod.

Gondolj csak bele, egy héten eladsz 5 parfümöt(ez az átlag), az havonta legalább 20 parfüm, Neked pedig 25.000Ft, egy hónap alatt!

Ez éves szinten legalább 250.000Ft jövedelem kiegészítés!

És mit szólnál, ha havi szinten kereshetnél ennyit, a parfümökkel, ha havi szinten hatszámjegyű passzív jövedelmed lenne, ami akkor is termelődik, ha te éppen alszol, nyaralsz, vagy pihensz. Ez mindig megvan és Neked ezért csak az elején kell tenned bármit is. Aztán minden megy magától.

Mit is kell tenned? Merthogy tenned kell érte, egy darabig.

Ha szeretnél az FM Grouppal nagy sikereket elérni, és sok pénzt keresni, akkor mesélj róla, a barátaidnak, ismerőseidnek, meséld el a benne rejlő lehetőségeket, alakíts ki, egy hálózatot, és ha napi szinten egy- két órát foglalkozol a vevőiddel, az általad beléptetett forgalmazókkal, ellátod őket naprakész információval, akkor már egy féléven belül, passzív jövedelmed alakulhat ki, a jutalékrendszernek köszönhetően, hiszen te az összes általad beléptetett ember forgalma után jutalékot kapsz, sőt, az általuk beléptetett emberek után is, és így tovább.

Így akár fél év alatt nagy esélyed van, 70-80 ezer forintos jövedelem-kiegészítésre. Egy- két éven belül, pedig a havi jutalékod elérheti a több százezer forintot.

És hogy miért beszélek feltételes módban? Ez nem átverés, nincs semmi aljas dolog a háttérben, (minden legálisan működik, számlát minden vásárlás alkalmával kapsz) minden TŐLED függ, ha jól csinálod, és lelkes vagy, ezt az FM Group is értékeli és magasabb jövedelmed lehet, ha aktívan foglalkozol vele, és építed a hálózatodat. Ha kiépítetted a hálózatodat, akkor már minden megy magától, és egyre kevesebbet kell tenned érte, a pénzed viszont egyre több lesz.

Hogy miért?

Mert az általad beléptetett emberek is látják az üzleti lehetőséget benne, és ők is tovább ajánlják másoknak. Innentől Te kikerülsz körforgásból, viszont a jutalékot, ugyanúgy kapod érte a teljes hálózatod után!

Minden Tőled függ!

  • Van egy piac- és versenyképes termék, amely olcsó, nem kell az embereket győzködni, hogy vásároljon belőle, és minden korosztály számára szól. Nem kell áru bemutatókat tartani, hiszen a startert akár oda is adhatod, hogy vigye magával és válassz ki a legmegfelelőbbet.
  • Van egy jó jutalék rendszer, amely biztosítja, hogy neked a lehető legtöbb jutalékod legyen az eladásaidból, és a hálózatodból.
  • Vannak ismerőseid, akiknek ajánlani tudod, akár eladás céljából, akár azért, hogy belépjenek. (Gondold csak végig…pl. iwiw-en hány ismerőd van? Ha csak az 5%át rábeszéled, hogy forgalmazák ő is a parfümöket, már egy szép havi jutalékod lesz, az ő forgalmuk után. Célszerű, hogy ők is eladjanak, hiszen minél többet adnak el, Neked annál több jutalékod lesz, a rendszer így működik jól. És, ahogy említettem, ez egy versenyképes termék, egy versenyképes hálózattal szerte a világon.)

És VAGY TE, aki mindezt véghez szeretné vinni. Szeretné megtapasztalni, milyen az az érzés, amit már sokan átéltek, hogy

IGEN MEGCSINÁLTAM.

Igen, van egy passzív jövedelmem, a parfümök eladásán kívül és szeretem ezt csinálni.

Igen, megcsináltam, az általam beléptetett emberek rajtam keresztül értek el sikereket, és tettek szert magas jutalékokra, amivel ők is én is jól jártam.

Szeretnéd ezt az érzést átélni?

Rajtad múlik, hogy mikor élheted át először.

És egyvalamit sose felejts el, ez nem a munkahelyed, ahol a legtöbb esetben a „főnököd” rossz szemmel néz Rád, itt a „főnököd” minden lépésedben segít, segít az elindulásban, segít a hálózatépítésben, amiben csak kérdésed merül fel. Láttál már olyat, hogy a "főnököd" azon van, hogy tudása legjavát átadja Neked? És, azt szeretné, hogy Te minél sikeresebb lehess? Ezt megígérhetem. Ott fogok Neked segíteni, ahol csak tudok, hiszen ha Te nem keresel pénz akkor én sem.

Készen állsz? Akkor vágjunk bele!

A legfontosabb tudnivalók mégegyszer röviden összeszedve:

  • kivaló termék, amit nem kell bemutatni, hisz mindenki nap, mint nap használja
  • minden korosztály használ parfümöket, így a vevőkör széles
  • Magyarországon a cég csupán 3 éve van jelen, így a terjeszkedési lehetőség nagy
  • kiemelkedően olcsón kapod meg a terméket, így az eladásból származó haszon is jelentős
  • nincs éves tagdíj, nincs havi minimális rendelési keret (a legtöbb helyen van!)
  • a vásárlás mértéke nincs korlátozva, annyit vásárolsz, amennnyit szeretnél.
  • a felépített hálózat után, annak teljes mélységében fizet jutalékot
  • a saját egyéni forgalmad után is fizet jutalékot
  • a teljes hálózatod jutalékát nyomon követheted a cég honlapján
  • nem kell termékbemutatókra, továbbképzésekre járni
  • nem feltétel, hogy legyen céged, vagy legyen vállalkozói igazolványod

Ha szeretnél egy lendületes, naprakész csapathoz tartozni, akkor csatlakozz hozzánk még ma, hogy már holnaptól elindulhass a sikerhez vezető úton!

Ami a belépéshez szükséges:

  • név, cím,
  • születési dátum,
  • személyi igazolvány szám,
  • email,
  • telefonszám.
Bármilyen kérdésed merült fel, írj bátran és még ma válaszolok rá.
feheragi5@gmail.com
Esetleg más infókat is találsz ha weboldalamon tájékozódsz
http://parfum-egeszseg-aruhaz.hupont.hu/ és élsz a felkínált lehetőségekkel. Igen, az FM nemcsak parfümöt, hanem munkalehetőséget is kínál számodra! Lehetsz forgalmazó, vagy hálózatépítő, végezheted fő- és mellékállásban egyaránt. Ha kismama vagy esetleg nyugdíjas kiegészítésnek is jól jön. Akár hobbyd is lehet ez az illatkavalkád.KELL ENNÉL TÖBB? KI KELL PRÓBÁLNI!
A parfümlistát itt megtalálod.

"A legjobb dolog az MLM-ben az, hogy másoknak segíthetünk és ezzel pénzt keresünk miközben még jól is érezzük magunkat"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése